Sisteme de încalzire a fotoliilor

Oct 08 2015

Nu toate automobilele de complexitate standard dispun de o aşa opţiune utilă şi  plăcută ca încălzirea fotoliilor. De aceea automobiliştii, care nu dispun de acest tip de serviciu, li se propune înlocuirea acestora utilizând covoraşe sau instalarea unui dispozitiv încălzitor sub husa fotoliului automobilului.  Acest serviciu este foarte întrebat, ceea ce este destul de logic. Acest serviciu asigură confortul şoferului. Şi apoi cui i-ar plăcea ca pe tip rece de iarnă să se aşeze în fotoliul rece, rezultatul fiind diferite boli şi răceala. Cu atât mai mult că aceasta nu costă atât de mult.

Instalarea modelelor încorporate nu prezintă careva dificultăţi sau pericole, însă are caracteristicile sale.  Procesul de instalare se reduce la decuparea căptuşirii  fotoliului, instalarea sistemului încălzitor, conectarea la electricitate şi instalarea butoanelor de gestionare. Din acest motiv, de acest proces trebuie să se ocupe specialiştii calificaţi pe care îi puteţi găsi la CARDREAM. Unii automobilişti instalează încălzitoare nu numai pe fotoliile anterioare, dar şi pe canapelele din spatele automobilului.

În atelierul CARDREAM, puteţi instala cu încredere sistemul de încălzire în cel mai scurt timp, şi primiţi o garanţie la toate tipurile de lucrări.

движок сайта