Restaurarea Airbagurilor SRS

Oct 08 2015

Este necesara de obicei după exploatarea airbagurilor pe panoul însuși, și pe volan. În procesul de reparaţie a tabloului de bord, lucrările de reinstalare a airbagurilor este o procedură destul de costisitoare, de aceea este necesar să apelaţi la un specialist profesionist cu experienţă mare în repararea tablourilor de bord. 

Acest lucru este foarte important, deoarece numai un meşter cu experienţă în repararea tablourilor de bord şi a airbagurilor (SRS) este bine cunoscut cu tehnologia acestor lucrări, cu algoritmul acestor acţiuni şi cu materialele utilizate. De asemenea este important ca în procesul de reparaţie a tabloului de bord să fie utilizate numai materiale şi adeziv corespunzător şi potrivite pentru acest gen de lucrări. În rezultatul accidentelor auto, suferă multe detalii şi elemente ale automobilului, precum şi tabloul de bord. Toate acestea necesită lucrări speciale de reparaţie

În procesul lucrărilor de reparare a tabloului de bord, apare necesitatea de a alege materialele şi variantele de refacere. Dvs. puteţi alege materialele de sine stătător sau puteţi cere un sfat de la specialiştii noştri. La această etapă a lucrărilor, sunt admisibile diverse experimente cu culorile şi cu textura materialelor. Dvs. puteţi comanda înlocuirea totală a vechiului material ieftin cu unul nou. De exemplu, dacă aţi avut un tablou de bord din vinil, meşterii noştri o pot îmbrăca cu piele naturală, sau cu altantara, astfel încât nu va rămâne nici urmă de vinil,iar tabloul de bord va arata ca nou, uimindu-vă plăcut în fiecare zi.

Reparându-vă tabloul la CARDREAM, veţi putea să vă utilizaţi automobilul pe deplin, iar calitatea lucrărilor efectuate ne va permite să ne mândrim de lucrările efectuate.

движок сайта