Reparatia fisurilor

Oct 08 2015

Aşchiile şi crăpăturile este ceva des întâlnit pentru orice gen de sticlă. CARDREAM vă propune reparaţia oricărei sticle fără schimbarea acesteia. Tehnologia modernă de reparare a sticlei permite eliminarea crăpăturilor şi aşchiilor fără diminuarea nivelului de confort şi siguranţă în timp ce conduceţi. 

Crăpăturile şi aşchiile reparate sunt practic invizibile.Important: cum cât mai operativ vă adresaţi pentru reparaţie cu atât mai ieftină va fi aceasta.Crăpăturile vechi şi murdare se repară cu mult mai greu. După depistarea crăpăturii sau aşchiei pe sticlă, acestea trebuie imediat să fie lipite cu bandă adezivă, altfel în interior poate pătrunde murdărie. 

Ceea ce poate cauza faptul că, chiar şi după reparaţie, pe sticlă oricum se va observa o urmă murdară. 

CARDREAM efectuează reparaţia parbrizelor cu ajutorul foto – polimerilor, dacă în crăpătură nu pătrunde murdărie, acel loc care înainte a fost, crăpătura nu se va observa. Deoarece polimerul acelaşi coeficient de refracţie a luminii ca şi parbrizul automobilului. După reparaţia profesională în   CARDREAM, transparenţa şi rigiditatea sticlei se va restabili cu 80%-90%. 

движок сайта