Tuning proiect

Oct 08 2015

Tuningul salonului – procesul de refacere al unui salon de fabrică obişnuit, care are ca scop îmbunătăţirea sau crearea unui stil unic prin adăugarea elementelor din piele, alcantară, elementelor cu culori plăcute ochiului, pentru crearea unei atmosfere plăcute în timpul călătoriei. Tuningul salonului, ca scop de îmbunătăţire a automobilului, adună un număr mare de entuziaşti din întreaga lume, pentru care tuningul reprezintă un hobby sau chiar lucrul profesional.

Producătorii moderni, fac totul pentru a ieftini salonul. În acest scop ei utilizează mai puţină piele, înlocuindu-l cu piele artificială. Iar unii producătorii auto, în general s-au dezis de utilizarea pielii naturale şi au înlocuit-o cu materiale alternative, precum pielea presată.

Acest material îşi pierde aspectul prezentabil deja după un an, doi. O persoană care locuieşte într-un megapolis contemporan, petrece cam câteva ore în automobil, de aceea salonul automobilului trebuie în mod maximal să corespundă cerinţelor şi necesităţilor şoferului. Acesta trebuie să fie ergonomic, comod şi cu toate acestea, salonul trebuie să aibă un aspect plăcut. De aceea, refacerea salonului – este o soluţie reală pentru îmbunătăţirea aspectului estetic, ergonomic şi prezentabil al spaţiului interior al mijlocului de transport.Pentru a crea un salon cu adevărat calitativ, vă recomandăm să vă adresaţi la  CARDREAM. 

Căci noi vă oferim un sortiment larg de materiale (mai mult de 400 de titluri şi mai mult de 100 de tipuri de fire) şi serviciile celor mai buni specialişti din domeniu. Vă propunem elaborarea unui design unic al spaţiului interior al automobilului, de aceea vă garantăm o exclusivitatea totală şi calitatea lucrului îndeplinit.  

CARDREAM propune alegerea individuală a salonului automobilului, mai mult ca atât, acest design se elaborează împreună cu clientul, unde el, corectează lumea interioara a automobilului său, conform dorinţelor sale. Noi propunem câteva variante de design, din diferite tipuri de material, după alegerea căruia, îndeplinim toate lucrările în cel mai scurt termen. În procesul de lucru, echipa CARDREAM vă poate propune câteva schimbări (devieri de la curs) care vor sublinia individualitatea automobilului drag. După îndeplinirea tuturor lucrărilor, în procesul de "Test-Drive" Dvs. veţi putea pentru prima dată să primiţi plăcere şi multe emoţii nu numai de la călătorie, ci şi de la frumuseţea unică şi confortul salonului Dvs.

Echipa de profesionişti este mereu gată să vă ajute cu alegerea materialelor şi designul interior, iar politica preţurilor vă va uimi plăcut.  

движок сайта