Indreptarea loviturilor

Dec 21 2016

Eliminarea urmelor de lovituri (PDR - Paintless Dent Repair) este o astfel de tehnologie de reparații auto, care este comparabil cu o adevărată artă. profesioniștii noștri suficient pentru a ridica un corp unelte și simplu câteva reparații - o sarcină care părea imposibil - pur și simplu pot fi rezolvate foarte repede. Dents pe corp, astfel încât acest lucru enervant automobilist dispar chiar în fața ochilor tăi. Nu știe unde defectul a fost exact, nu veți găsi zona în care s-a efectuat reparația.

Bespokrasochnoe îndepărtarea urme de lovituri pe corp - aceasta este tehnologia ideală permite, nu este deteriorat vopseaua corpului. Acesta este cel mai bun mod de îndreptare și este mare pentru corectarea aspectului masinii, în cazul în care există doar o adancitura normală, nu necesită piese de revopsire pentru ea. Un alt avantaj semnificativ este, viteza: indreptare a corpului va fi efectuată într-o oră.

Cu toate acestea, trebuie să aștepți mai puțin, pentru că îndepărtarea urme de lovituri se pot zatyat aproximativ 15-20 de minute, poate mai mult. Totul depinde de complexitatea urme de lovituri. Desigur, mici urme de lovituri pe corpul mașinii nu afectează fiabilitatea și performanțele sale. Dar, înaintea ochilor chiar și unul mici urme de lovitură - mai ales în cazul în care autovehiculul este scump și la modă - este capabil să strice permanent starea de spirit a proprietarului. Un alt motiv important pentru tulburare este o reticență de a cheltui o mulțime de bani și de timp, în scopul de a da toate detaliile în repararea unui revopsire de neînțeles.

Nu te poți baza pe faptul că culoarea este compensată corect. Chiar dacă asigurarea va acoperi toate costurile, pierdem timpul nu merită și resurse pe un proces complicat în cazul în care o soluție la această mică problemă poate deveni bespokrasochnoe scoate urme de lovituri.

Costul de reparații auto, reparații auto organism variază. Aceasta depinde de suma defectele disponibile și mărimea acestora. Este la fel de important ca și localizarea lor și, în consecință, accesul la expertul. Dar, în orice caz, organismul de îndreptare de obicei te va costa mai mult. Aveți posibilitatea să salvați în mod semnificativ de bespokrasochnoe urme de lovituri îndepărtarea. Pretul este de cel puțin două ori mai mică decât în ​​versiunea anterioară, va fi furnizat.

движок сайта