Îmbracarea volanului cu piele

Oct 08 2015

Volanul este, în sens direct, cel mai apropriat şi cel mai preferat detaliu dintr-un automobil. Pielea roasă sau cauciucul lipicios de pe volan, poate nu numai să indispună ci şi să mărească probabilitate de accidente.

Pentru a simţi maşina, mişcarea şi dimensiunile ei, pentru ca să poţi rapid să reacţionezi la schimbarea condiţiilor de drum, mâinile şoferului trebuie să fie postate confortabil pe volan. De aceea este necesar ca posibilitatea alunecării volanului în timpul efectuării manevrelor, să fie exclusă, precum şi asigurarea confortului în timpul călătoriei, de aceea îmbrăcarea volanului cu piele reprezintă nu numai o soluţie, ci si o necesitate.

Îmbrăcarea cu piele este una din cele mai cunoscute metode de tuning al volanului. De obicei, îmbrăcarea volanului se face din motiv că materialul vechi s-a uzat, uneori, pielea de pe volan este o metodă de a se diferenţia din mulţimea de automobile identice. Şi desigur nu-i putem trece cu vederea pe cei pentru care îmbrăcarea volanului cu piele este o parte integrantă a schimbării radicale  sau al tuningului întregului salon al automobilului. În aşa cazuri, automobiliştii schimbă şi forma volanului. Volanul îmbrăcat cu piele se combină foarte bine cu salonul din piele al automobilului şi cu toate inserţiile decorative de diferite culori.

CARDREAM vă va ajuta să alegeţi tipul de piele potrivit pentru salonul Dvs. atât după factură cât şi după culoare. Specialiştii noştri vor schimba anatomia volanului în dependenţă de mâinile posesorului, şi vă vor oferi sfaturi privind îngrijirea pielii.

Decorându-vă volanul la CARDREAM, fiecare zi după volan se va transforma în plăcere fără margini.

движок сайта