Îmbracarea tablourilor de usa

Oct 08 2015

Motivul pentru care ar trebui de schimbat husa uşii, poate fi uzarea tapiteriei, apariţia unor daune cauzate de utilizarea produselor chimice, arsuri termice (de exemplu de la ţigări), dorinţa de a schimba stilistica interiorului, de a face husa mai originală, exclusivă, sau din potrivă, mai practică. 

Dese ori, clienţii care se adresează la noi pentru schimbarea căptuşirii  uşilor, revin ulterior pentru servicii adiţionale, precum schimbarea întregului salon în acelaşi stil. Pentru efectuarea acestui tip de lucrări, este recomandabil să vă adresaţi la atelierul CARDREAM, meşterii căruia dispun de experienţă mare în refacerea saloanelor automobilelor şi în crearea unor stiluri şi unor proiecte cu adevărat unice şi individuale. Compania noastră oferă posibilitatea creării unei variante exclusive de refacere a căptuşirii  uşilor. 

În aceste scopuri, designerii noştri, bazându-se pe dorinţele clienţilor, creează câteva proiecte după care clientul îl alege pe cel mai optim. În procesul de elaborare a proiectului se iau în consideraţie nu doar cerinţele clientului ci şi marca automobilului, precum şi stilul în care este decorat salonul acestuia.

Atelierul CARDREAM este mereu gata să vă ajute în alegerea materialelor pentru schimbarea căptuşirii  uşilor Dvs. Iar după toate lucrările efectuate, uşile vă vor bucura în fiecare zi.

движок сайта