Îmbracarea podului

Oct 08 2015

Utilizarea îndelungată a automobilului, duce la pierderea aspectului fizic iniţial al asietelor automobilului. Acest fenomen se observă foarte bine pe pod, ceea ce este legat de aria lui mare comparativ cu alte părţi ale căptuşiri salonului. Cel mai întâlnit motiv de deteriorare a căptuşirii podului este pătrunderea permanentă a murdăriei şi a prafului. Dacă în salon se fumează des, căptuşirea îşi pierde aspectul iniţial foarte repede, iar curăţătoriile chimice reduc din termenul de utilitate a căptuşirii. De asemenea utilizarea îndelungată a automobilului duce uzura şi la apariţia abraziunilor podului, ceea ce diminuează din aspectul estetic al salonului. 

Refacerea podului salonului va readuce confortul, senzaţia de curăţenie şi nou. Mai mult ca atât, aspectul podului salonului influenţează iluminarea generală a salonului, stilul acestuia şi eleganţa lui. În procesul de refacere a podului, un rol foarte important îl joacă materialul utilizat. Există materiale scumpe şi calitative precum alcantara şi dinamica. De asemenea există şi velur ieftin, calitatea căruia este cu mult mai joasă. 

Datorită experienţei vaste a specialiştilor noştri şi datorită experimentelor numeroase, CARDREAM vă poate garanta calitatea lucrărilor efectuate din orice materiale. După procesul de prelucrare şi refacere a podului automobilului Dvs., în final veţi primi un pot cu care vă veţi mândri, iar designul nou vă va bucura chiar şi in cele mai posomorâte zile.

движок сайта