Curatirea chimica

Oct 08 2015

Scopul principal al atelierului CARDREAM este de a crea o atmosferă plăcută pentru persoana care petrece mult timp în automobil. Cu toţii ştim că în prezent automobilul nu mai este un lux, acesta reprezintă un mijloc de transport zilnic, în care petrecem minim 1/6 din întreaga zi. Iar praful, murdăria, resturile de mâncare, părul de animale sunt de asemenea un mijloc de transport, doar că pentru paraziţi. Toate acestea mai au un efect negativ şi asupra respiraţiei Dvs., iar prin influenţă îndelungată, poate fi dăunător şi pentru sănătate. Medicii alergologi, sugerează să fie efectuată curăţirea chimică a salonului de două ori pe an. 

Această procedură reprezintă eliminarea prafului, murdăriei, a petelor chiar şi în locurile dosite care nu se văd. Noi efectuăm acest proces utilizând cele mai noi soluţii ale celor mai cunoscute branduri care se specializează pe soluţii de curăţare a saloanelor de automobile. De asemenea utilizăm în curăţarea chimică a salonului cele mai bune dispozitive Karcher, care omoară toţi paraziţii din salonul Dvs.

Noi nu utilizăm uscarea artificială a salonului, care are un efect negativ asupra oricărui material al salonului Dvs. În schimb practicăm doar uscarea naturală care permite evaporarea lichidelor în cel mai natural mod.

Lucrăm cu materiale care nu sunt dăunătoare pentru sănătatea omului şi care nu lasă urme în structura salonului, pe articolele din plastic şi piele, produsele noastre chimice nu sunt dăunătoare pentru Dvs., copiii şi animalele Dvs.

движок сайта